reply

Posted

print

favorite this post Crohn-betegséggel kapcsolatos klinikai vizsgálatok (Csongrád, Vác, Budapest) hide this posting unhide

compensation: Utazási költségtérítés akár 150.000,-Ft összegig.
employment type: part-time


Ön vagy egy szerette Crohn-betegségben szenved? Ha igen, akkor Önök alkalmasak lehetnek a(z) a te térségében zajló klinikai vizsgálatokban való részvételre.

A helyi orvosok jelenleg olyan Crohn-betegségben szenvedő betegeket keresnek, akik önként jelentkeznének a helyi klinikai vizsgálatban való részvételre. Azok, akik megfelelnek, a következőkben részesülhetnek:


A klinikai vizsgálatok fontos szerepet játszanak a jövőbeli gyógykezelési alternatívák kifejlesztésében. Nélkülük az orvostudomány haladása nem lenne lehetséges. Az orvosok jelenleg olyan Crohn-betegségben szenvedő betegeket keresnek, akik önként jelentkeznének a helyi klinikai vizsgálatban való részvételre. [link]Tudjon meg többet.

Kezdje el most
NÉZZE MEG, HOGY ALKALMAS-E A RÉSZVÉTELRE
Ne késlekedjen! A férőhelyek száma korlátozott.

További információért látogasson el a következő oldalra: kutatascrohnbetegseg.hu

Azok, akik megfelelnek, a következőkben részesülhetnek*:

• A kutatáshoz kapcsolódó térítésmentes ellátás a helyi orvosok és szakemberek részéről, várólista
• A kutatáshoz kapcsolódó térítésmentes vizsgálati készítmények és gyógyszerek
• Utazási költségtérítés akár 150.000,-Ft összegig.


Látogasson el a kutatascrohnbetegseg.hu

A férőhelyek száma korlátozott!

Az AcurianHealth vállalatról:

Az AcurianHealth vállalat klinikai vizsgálatokhoz toboroz alanyokat. Jelenleg gyógyszergyártó cégekkel dolgozunk együtt olyan személyeket keresve, akik hajlandóak részt venni az Ön lakókörnyezetében zajló klinikai vizsgálatokban.

*Egy klinikai vizsgálat résztvevői kaphatnak kutatás alatt álló vizsgálati termékeket, vagy hatóanyagot nem tartalmazó placebót, a kutatás tervezetétől függően. A kutatás ideje alatt a résztvevők egy orvos/kutatócsoport részéről a kutatáshoz kapcsolódó térítésmentes ellátást kapnak. A részvételért méltányos útiköltség-visszatérítés jár, a vizsgálat hossza változhat.


  • Principals only. Recruiters, please don't contact this job poster.
  • do NOT contact us with unsolicited services or offers

post id: 6632816636

posted:

best of [?]